Calabresisk Spianata - Calabresiske Kødprodukter
La Spianata eller Schiacciata er en af de mest karakteristiske salami fra Calabria. Den fremstilles af de bedste dele af svinebenet, som hakkes i mellemstore stykker og blandes med svinefedt, der også hakkes i mellemstore stykker. Der tilsættes de karakteristiske calabresiske krydderier, herunder vild fennikel og den uundgåelige chilipulver. Det hele fyldes i tarme og sættes til modning i mere end 60 dage ved konstant temperatur og fugtighed. Halvvejs gennem modningen presses pølsen for at blive flad, og heraf får den navnet spianata, hvilket giver den den karakteristiske form, som vi alle kender.
Kategori: Salumi Calabresi
VÆGT: 500/550g
Vægt: 0,550 kg
Ingredienser: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier
Sukker: Dextrose og saccharose
Antioxidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252